Door Wie

Mijn naam is Kitty Mulders. Tijdens mijn werk als fysiotherapeute merkte ik, dat veel pijnklachten steeds maar weer terug kwamen omdat de werkelijke oorzaak van de pijn geen lichamelijke was. Om daar beter mee om te kunnen gaan ben ik de basisopleiding haptonomie in Doorn gaan volgen. Na een aantal jaren fysiotherapie op haptonomische basis gegeven te hebben wilde ik hiermee verder en ben de post-HBO opleiding tot haptotherapeut gaan volgen bij het I.T.H. (instituut voor toegepaste haptonomie)

Deze opleiding heb ik afgesloten en ben nu sinds 2004 erkend en geregistreerd haptotherapeut.

I.p.v. fysiotherapie geef ik nu alleen nog haptotherapie.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH) en ben derhalve gebonden aan hun eisen voor bijscholing, supervisie en intervisie.

GZ-haptotherapeuten
De GZ-haptotherapeut is geregistreerd bij de vereniging van Haptotherapeuten (VVH). Daarvoor gelden strenge kwaliteitseisen. Dat betekent onder andere dat alle therapeuten in deze praktijk een erkende post-HBO-opleiding Haptotherapie hebben gevolgd.

VVH
De Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) is de landelijke beroepsvereniging. Zij beheert het register van erkende GZ-Haptotherapeuten en ziet toe op de naleving van de kwaliteitseisen.
Daarnaast werkt de VVH aan permanente verbetering van de deskundigheid van de GZ-Haptotherapeut. Dat gebeurt onder andere door verplichte nascholing. Ook neemt de VVH initiatieven voor wetenschappelijk onderzoek over haptotherapie.Lid VVH, lidnr. 389
BIG nr. 19033710004
AGB-zorgverl.code Haptotherapeut: 90030959
AGB-praktijkcode Haptotherapie: 90(0)09913
KVK-nr: 08205212